Financiele administratie

Een van de hoofdactiviteiten van Cijfers Uptodate is de administratieve dienstverlening. Voor iedere ondernemer is het bijhouden van een administratie een wettelijke vereiste en niet altijd een van de leukste bezigheden. Toch is het een belangrijke taak van een onderneming. Om echt alle administratieve lasten uit handen te nemen, kan Cijfers Uptodate uw administratie maandelijks ophalen tegen een kleine vergoeding.

 

Verder hebben wij de schoenendoosactie! U kunt letterlijk uw administratie in een schoendoos inleveren en wij zorgen ervoor dat al uw bonnen gesorteerd + geplakt en gearchiveerd wordt tegen een voordelige vaste tarief.

Na het verwerken van de door u aangeleverde papieren zullen wij de BTW -aangifte opstellen. De BTW- aangifte dient maandelijks, per kwartaal of per jaar te worden opgesteld. Na uw goedkeuring zullen wij deze aangifte versturen naar de belastingdienst. Het vroegtijdig insturen van de BTW- aangifte is van groot belang. U bespaart onnodige kosten zoals boetes en naheffingsaanslagen.

Heeft u behoefte om uw administratie zelf in te voeren, dan kan dit uiteraard ook. Wij werken met de boekhoudprogramma Cash. Wij kunnen voor u een licentie aanvragen. U krijgt van Cash een gratis opstartcursus en u kunt meteen aan de slag. Met de meekijk functie kan Cijfers Uptodate altijd met u meekijken. Wij houden uw administratie goed in de gaten en adviseren waar nodig is. Voor het controleren van uw administratie hebben wij hiervoor ook voordelige vaste tarieven.

Ook hebben ondernemers vaak behoefte aan tussentijdse informatie. Wij stellen rapportages op geheel naar uw wensen. U kunt altijd Informeren naar de mogelijkheden.

Als u geld en tijd wilt besparen en u zich niet wilt richten op uw administratie, maar hoofdzakelijk op uw onderneming, dan kunt u uw financiële administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen.