Belastingaangiftes

Omzet belasting

U kunt uw aangifte omzetbelasting deskundig door Administratiekantoor Cijfers Uptodate laten verzorgen. De basis van de aangifte is een administratie, hieruit dient op eenduidige wijze te kunnen worden vastgesteld wat u aan de belastingdienst dient af te dragen dan wel terug kunt vragen.

Voor het verzorgen van de aangifte omzetbelasting, zorgen wij dat uw af te dragen omzetbelasting aansluit bij de omzet uit uw boekhouding. Ten tweede kijken we of alle voorbelasting wel terecht wordt teruggevraagd. Over sommige posten mag u namelijk geen of gedeeltelijk omzetbelasting terugvragen, denk hierbij aan representatiekosten, kantinekosten of relatiegeschenken. Als laatste kijken wij of u in aanmerking komt voor de kleine ondernemersregeling, waardoor u mogelijk minder of geen btw dient af te dragen.

Na het opstellen van de aangifte, nemen wij altijd contact met u op om deze door te nemen. Wanneer u toestemming heeft gegeven, dragen wij zorg voor verzending aan de belastingdienst.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het invullen van uw aangifte omzetbelasting.

Inkomstenbelasting/winstbelasting

Voor ondernemers is de aangifte winstbelasting en inkomstenbelasting in de meeste gevallen gebonden aan de voorziening van de jaarstukken. Ook doen wij aangifte winstbelasting als u zelf uw administratie hebt ingevoerd. U betaalt naast de kosten van de aangifte een kleine vergoeding voor nakijk werkzaamheden. Deze controle bestaat uit de aftrekbaarheid van de ingevoerde kosten en een BTW controle. Dit om te voorkomen dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

Vennootschapsbelasting

Voor BV’s verrichten wij de jaarlijkse vennootschapsbelasting. U kunt bij ons terecht als u over een stamrecht BV beschikt. Voor deze stamrecht BV’s zijn wij in staat om een salarisadministratie te voeren. Bij de aangifte vennootschapsbelasting zijn ook de deponering stukken voor de Kamer van Koophandel noodzakelijk. Deze stukken zijn ook door ons aan te leveren.